• nivåsticka plastprodukter

Plastprodukter från Becsl by Sweden

Våra plastprodukter produceras i Fjällbacka men finns över hela världen. Som konsument eller hantverkare hittar du dem i hyllorna hos utvalda återförsäljare.

Becsl tillverkar plastprodukter i alla möjliga former och storlekar. I vår moderna plastfabrik har vi även stora möjligheter att tillverka produkter efter just dina önskemål, förslag och idéer.

Nya plastprodukter

– plastproduktion efter din idé

Är det så att du går och klurar på en uppfinning eller har du en genialisk idé till en produkt som du vill att vi ska tillverka?
I så fall ser vi fram emot att få hjälpa dig med att göra nya plastprodukter! Hör av dig så kan det bli vår nästa produkt, och kanske till och med bästsäljande produkt. Läs här om vår tillverkning av plastprodukter.

Nivåsticka

Becsl har en oumbärlig liten nivåsticka som används vid flytspackling. Den hjälper dig att få perfekt nivellering på både plana golv och golv med fall. Den är unik i sitt material, sin färg och sin höjd. Becsl tillverkar Sveriges mest sålda nivåsticka. Här kan du läsa hur du använder nivåstickor vid flytspackling. 

Snabbanslutning