• tillverkning av plastprodukter

Tillverkning av plastprodukter

Becsl by Sweden

Becsl by Sweden producerar idag flertalet produkter. Bland annat till förpackningsindustrin inom livsmedel & bygghandel. Vi har haft tillverkning av plastprodukter sedan många år tillbaka.

Vi kan det som ska tillhöra en bra plastproduktion. Allt från rätt materialval till hög leveransprecision. Vi är en komplett plastleverantör inom formsprutning. Med kostnadseffektiva lösningar samt en modern maskinpark producerar och levererar vi produkter i plast utan att någonsin ge avkall på kvalitén.

Vi tar gärna emot din idé för tillverkning av plastprodukter

Förutom vår återkommande tillverkning så tar vi oss gärna an nya idéer för nya produkter. Har du en produktidé som du vill göra till verklighet? Becsl hjälper dig! Att ta fram nya plastprodukter för marknaden är något av det roligaste vi vet!

Vi är öppna för allt. Enda kravet som vi har är att det ska vara möjligt att genomföra i plastmaterial och med hjälp av metoden formsprutning. Våra tekniker börjar med att ta fram en form för att kunna skapa en prototyp. När du är nöjd kan vi starta en produktion. Produktionen kan sedan ske i stor eller liten skala. Vi har hjälpt många med att förverkliga sina idéer!

Becsl och tillverkning av plastprodukter

Becsl har en modern fabrik för plasttillverkning. Vi har ett klimatkontrollerat produktionsrum som håller högsta standard och renlighet. Formsprutning är den vanligaste tillverkningsmetoden för formgjutna plastdetaljer. Fördelen med formsprutning är att det ger möjlighet till massproduktion till en relativt låg kostnad.

Det krävs stor precision och kunnighet för perfekt plastproduktion

Vill du att vi ordnar med din tillverkning av plastprodukter? Hör av dig!

Snabbanslutning