• Becsl plasttproduktion i Fjällbacka

Nivåstickor vid flytspackling

Vet du vad det är som är gult, tillverkat i flexibel plast och är 9 cm högt? Rätt svar är en nivåsticka från Becsl! Proffsen väljer oftast våra omtyckta nivåstickor vid flytspackling.

Becsl nivåstickor är den mest sålda i Sverige och hjälper dig att gjuta plana golv och göra perfekta fall, varje gång. Framgången baseras på att våra nivåstickor är tillverkade i ett unikt, robust och flexibelt plastmaterial.

Becsl nivåstickor

Nivåstickor vid flytspackling är ett oumbärligt tillbehör, med hjälp av laser och Becsl gula nivåstickor får man alltid ett perfekt resultat. Stickorna är väl synliga tack vare sin skarpa färg och de är hela 90 mm höga.

Att använda sig av nivåstickor vid flytspackling är ett tidsbesparande alternativ och minimerar åtgången på avjämningsmassorna

Före applicering skall golvytan vara primad, torr och ren. God primning är en förutsättning för ett porfritt golv med god vidhäftning. Enklast är att kapa av stickorna i önskad höjd innan du placerar ut dem.

Placera ut nivåpinnarna med ett jämnt avstånd, 1 sticka per m² ca är lagom. Eftersom nivåstickor från Becsl är gula så syns de bra. De har också en svart, tydligt graderad skala från 10 – 85 mm så det är enkelt att se när önskad nivå på avjämningsmassan är uppnådd.

Den starka tejpen tillsammans med den flexibla plasten gör att man kan fortsätta gå runt i rummet utan att vara orolig för att påverka arbetet. För tejpen har fått en hög vidhäftningsförmåga genom en avancerad teknisk process som säkerställer att tejpen inte lossar från vare sig stickan eller underlaget.

För att inte krångla till det har tejpens skyddspapper en greppvänlig flik, för snabb och enkel borttagning. Det ska vara smidigt på alla sätt att använda Becsl nivåstickor vid flytspackling.

Välj Becsl nivåstickor vid flytspackling

Nivåstickor från Becsl används som avvägningspunkt vid flytspackling av betonggolv och underlättar arbetet med fallbyggnad och avjämning. Du får en perfekt nivellering vid varje tillfälle.

Vår nivåsticka för flytspackling är 90 mm hög, vilket är högre än andra stickor på marknaden. Nivåstickorna är också tillverkade i ett unikt material och har en skarp, gul färg för att synas bra bland avjämningsmassan. Den har också en tydlig skala för att du ska få en snabb överblick!

Nivåpinnar, nivåstickor, nivåmätare, nivåmarkörer, golvmarkörer, level pegs…

Ja, man kan sannerligen benämna våra omtyckta, gula nivåstickor på många olika sätt. Vårt bästa tips är att alltid använda Becsl nivåstickor vid flytspackling. Köp dem hos någon av våra återförsäljare.

Snabbanslutning